Hjelp

Siden oppstarten i 2002 har Gruble.net sine oppgaver vært basert på Flash-teknologi. I de senere årene har Flash vært plaget med diverse sikkerhetshull som gjør at mange ikke ønsker dette installert på sitt utstyr, og i tillegg er Flash vanskelig tilgjengelig på mobile plattformer. HTML5 er den nye standarden for interaktivt innhold, og høsten 2017 ble Gruble.net lagt om til å bare inneholde oppgaver basert på HTML5.

De gamle sidene er fortsatt tilgjengelige – www.gamlegruble.net/gammel. Der må du ha installert Flashplayer for å bruke de aller fleste oppgavene. Sørg for å alltid ha nyeste versjon av Flashplayer installert. Nyeste versjon av nettleseren din er også lurt.

Gruble.net testes i nyeste versjon av de mest populære nettleserne. Opplever du problemer bør du prøve å oppdatere nettleseren din, eller teste en annen nettleser.

Det er også anbefalt å alltid holde operativsystemet oppdatert, enten det gjelder Windows, Android eller Apple-produkter. Her kan du lese mer om hvordan du gjør dette:

 

Hvis du oppdager feil eller problemer med selve oppgavene kan du henvende deg til kontakt@gruble.net. Henvendelser om tekniske feil og problemer sendes til webmaster@gruble.net.